12 sep 2018 | Training, Workshop

Start seizoen 2018 met een leuke seminar

De start van het nieuwe seizoen hebben we dit weekend afgetrapt met een mooie seminar georganiseerd en gegeven door Habib Kazemi. Zondag werd er hard getraind met Henk Meijer Taekwondo, Victor Louisa taekwondo, Hwa Dragon Haarlem en Luna Sport Haren.

De dag begon met een technische training waarbij allerlei sparringsituaties nabootsten. Daarna hadden we pauze en werd er een super gezonde lunch aangeboden door de ouders van Aimee en de ouders van Ian, Jay en Lynn. Fantastisch hartelijk dank nog daarvoor.

Daarna konden we voor het eerst onze nieuwe pantsers in gebruik nemen. Dit was uiteraard voor iedereen een unieke ervaring. Het is een investering maar het brengt echt een nieuwe dimensie met zich mee. We konden veel rondjes sparren en er was voor iedereen voldoende ruimte en partijen om vooral veel te leren. Ook de trainers vonden het fantastisch en we zien veel mooie mogelijkheden voor onze huidige trainingen.

We hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hebben mooie plannen in het verschiet.

Nogmaals alle vrijwilligers, trainers en deelnemers hartelijk dank voor deze mooie dag.

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Zoals eerder gecommuniceerd, van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari, zullen alle jeugdlessen komen te vervallen en de lessen voor...