30 nov 2017 | Examen

Succesvolle examens bij KTA

IMG_4289Afgelopen weekend hebben we weer succesvolle examens mogen afnemen. Zaterdag waren de jongere beginners aan de beurt en zondag de oudere beginners en gevorderden. De examens van erg hoog niveau. De kinderen konden laten zien wat de laatste 5 maanden hebben geleerd en dat was erg goed. Helaas was nog niet iedereen klaar om nu al examen te doen maar we gaan daarom nog een extra examenmoment creëren in januari zodat de kinderen die bijvoorbeeld 1 keer per week trainen, of nog niet zo lang lid zijn, of net iets meer hulp/tijd nodig hebben ook een kans te geven voor een nieuwe band te gaan.

Dit weekend is bijna iedereen geslaagd op een enkeling na die bijvoorbeeld net gezakt zijn op taeguks of bijvoorbeeld op breektest. We hechten veel waarde aan het goed lopen van de taeguks met het oog op het zwarte band examen en het belang van het correct lopen van taeguks en de beheersing van juiste basistechnieken. Hieronder zien jullie een paar foto’s van de examens om een beeld te krijgen hoe de examens zijn gegaan.

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Voorjaarsvakantie GEEN jeugdlessen

Zoals eerder gecommuniceerd, van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari, zullen alle jeugdlessen komen te vervallen en de lessen voor...