T.B.N. Taekwondo bond Nederland

Taekwondolidmaatschap bij Kazemi Taekwondo Academie impliceert een lidmaatschap bij de T.B.N. Taekwondo bond Nederland. U wordt automatisch door de sportschool als lid aangemeld bij de T.B.N. Voor de alle voordelen van het bondslidmaatschap raadpleeg de trainers.

De tarieven voor het lidmaatschap 2012 van de Taekwondo Bond Nederland:

Kazemi Taekwondo Academie meldt al haar nieuwe leden aan bij  Taekwondo Bond Nederland. Dit is noodzakelijk voor het behalen van je zwarte band (1e dangraad) en voor het meedoen aan wedstrijden en andere activiteiten. De kosten hiervan worden rechtstreeks aan de bond betaald en niet aan ons! Het lidmaatschap van de Taekwondo Bond Nederland is daarmee strikt persoonlijk. Afmelden of wijzigingen doorgeven kan snel en eenvoudig via het nieuwe online ledenadministratie pakket van de Taekwondo Bond Nederland.
Het kan via de website www.taekwondobond.nl/ledenadministratie

De tarieven voor het lidmaatschap 2012 van de Taekwondo Bond Nederland:

Pupillen en aspiranten: € 27,00 per jaar
Junioren: € 32,00 per jaar
Senioren € 37,00 per jaar
Steunleden € 11,00 per jaar
Eenmalig inschrijfgeld € 7,50
Met dit lidmaatschap:

Is de leerling automatisch verzekerd tegen letsel en ongevallen.
Kan de leerling deelnemen aan het wedstrijdreglement cursus ( verplicht voor de zwarte band examen)
Kan de leerling zwarte band examen afleggen
Kan de leerling deelnemen aan nationale een internationale wedstrijden.
Leden ontvangen na betaling het bondspaspoort en tevens online een document downloaden met de status van de betaling, dit is tevens het betaalbewijs. In de TBN paspoort staan de persoonsgegevens van de sporter en de trainer kan daar verder de graduaties en de wedstrijdresultaten in bijhouden.

Procedure om lid te worden van de TBN

Kazemi Taekwondo Academie meldt je automatisch aan.

De trainer meldt je aan via de TBN Ledenadministratie portal

Betaling dient te geschieden en je krijgt als lid vervolgens een brief thuis gestuurd met je persoonlijke inlog code waarmee je direct via de TBN portal een document kunt downloaden met de status van uw betaling, Let op …Dit is tevens je betaalbewijs !!
Leden kunnen met de persoonlijke login gegevens tevens een opdracht geven om de automatisch incasso per 2012 te laten verwerken
Leden kunnen hun lidmaatschap bij de TBN online opzeggen (contributie dient wel te worden voldaan)
Op de factuur kun je de inloggegevens terugvinden. Met deze gegevens kun je inloggen op:www.taekwondobond.nl/ledenadministratie.

Als je de contributie hebt voldaan dan zie je automatisch de optie om op te zeggen. Je ziet alleen de optie opzeggen als de contributie voldaan is.

Minimaal 3 jaar lidmaatschap voor Zwarte Band Examens.

Volgens het reglement van de TBN dient iedere sporter minimaal drie jaar lid te zijn van de TBN alvorens op Dan-examen te gaan. Dit is een redelijke termijn, zeker als je nagaat dat je 2 keer per jaar op clubexamen gaat en er zodoende toch al drie jaar over zal doen om klaar te zijn voor een Danexamen.

PROEFLES?

Wil je ook sporten én goede begeleiding krijgen? Kom dan bij ons langs voor een proefles.

Bij ons gaat Taekwondo om: Respect, Discipline, Hoffelijkheid, Concentratie, Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing, Coördinatie en Conditie. Met het geven van niet alleen fysieke trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties.