Habib Kazemi

OPRICHTER KTA, HOOFDTRAINER, KEYNOTE SPREKER

06-49917361

Habib Kazemi is de oprichter en hoofdtrainer van Kazemi Taekwondo Academie.

Habib Kazemi traint sinds zijn 4e taekwondo en is jarenlang actief geweest als topsporter in het onderdeel sparring. Hij is afgestudeerd aan het Instituut voor sportstudies (ALO) bij de Hanze hogeschool te Groningen. Daarnaast heeft hij vele topcoach gerelateerde cursussen gevolgd ten behoeven van betere begeleiding van zijn sporters. Als coach heeft Habib veel ervaringen opgedaan in het lesgeven en begeleiden van ‘’top’’sporters bij nationale en internationale evenementen.

In zijn dagelijks leven werkt hij als docent bij het Alfa-college afdeling sport & bewegen. Daarnaast verzorgt hij vanuit KTA sport weerbaarheid en agressie regulatietraining cursussen voor de docenten en trainers van diverse instanties en onderwijsinstellingen. Tevens is hij workshopleider en spreker bij verschillende evenementen. 

Hij is jarenlang als bondscoach werkzaam geweest bij de Taekwondo Bond Nederland. Habib is zijn carrière gestart als assistent bondscoach en jaren later beëindigde hij deze als hoofdbondscoach. Zijn taken bestonden voornamelijk uit het begeleiden van de technische en maatschappelijke ontwikkeling van topsporters/talenten, training geven aan topsporters, coachen tijdens topsport evenementen o.a. EK’s en WK’s, en kwalificatie voor Olympische spelen, managen van het topsportbegeleidingsteam en verantwoordelijk van het topsportmeerjarenplan. Daarnaast werd Habib gevraagd om als coach naar Iran te gaan en te werken in de Iraanse taekwondo premier league. Iran is een absoluut top taekwondo land en Habib wist hier meerdere prijzen te behalen. 

Als coach op de club stelt Habib de sportieve, mentale en sociaal maatschappelijke ontwikkeling van de leden voorop. Hij gelooft dat taekwondo geen doel op zich is maar enkel een prachtig middel om andere doelen te behalen. Er is uiteraard ook veel aandacht voor de getalenteerde leden die een topsport carrière ambiëren. Habib ziet KTA als partner in de ontwikkeling van ieder lid ongeacht welk doel ze nastreeft. 

Sinds enkele jaren is Habib tevens sport ambassadeur van nationale sportweek namens de gemeente Groningen. Dit om sport te promoten aan alle inwoners van Groningen.

Habib Kazemi geeft training aan psychologen van Inter-Being Psychologists

De psychologen van zorginstelling Inter-Being Psychologists afdeling Amsterdam en Groningen waren...

Interview met Habib, Kazemi, sportman in hart en nieren

"Winnen of .... leren!" Dat sporten goed is voor lichaam en geest is, hoef je Habib Kazemi niet te...

Kinderinterview SKSG met hoofdtrainer Habib Kazemi

Habib Kazemi mocht een speciaal kinder interview doen met de kinderen van de SKSG opvang. De...

Aftrap Nationale Sportweek

Afgelopen dinsdag kwamen een fotograaf en filmcrew bij KTA op bezoek. Habib Kazemi is...

Workshop FC Groningen

Vandaag hoofdtrainer Habib Kazemi en assistent-trainer Bluma Hazenberg hebben een taekwondo...

Nationale sportweek 2020

De aftrap van nationale sportweek 2020 is een feit. Vandaag na schooltijd, heb ik deelgenomen aan...

Internationale studenten op bezoek bij KTA.

Maandag 13 januari waren er 20 internationale studenten vanuit de hele wereld, samen met hun...

Een beter milieu begint bij onszelf

Maandag 23 december werd de allereerste sessie hardlopen in combinatie met het opruimen van...

Habib Kazemi als spreker bij Symposium

Onze hoofdcoach Habib Kazemi was gisteravond als spreker aanwezig tijdens een mini symposium van...

Alinde Huijzer

HOOFDTRAINER, OPRICHTER KTA, WEERBAARHEIDTRAINER

06-44578613

Alinde is vanaf haar 11e actief in de taekwondosport en heeft inmiddels haar 3e dan. 
Ze heeft veel wedstrijdervaring opgedaan zowel nationaal als internationaal. Al ruim 12 jaar ervaring in het verzorgen van lessen voor kinderen, junioren en senioren en sinds 6 jaar  ook de speciale vrouwensgroep. Een uniek concept binnen de taekwondo sport wereldwijd. Ze heeft haar hoofdtrainer opleiding behaald en is geruime tijd betrokken geweest bij de opleiding. 
Binnen de club is ze verantwoordelijk voor het traject richting zwarte band en gezien de behaalde resultaten doet ze dit met veel succes. Daarnaast heeft ze alle organisatorische taken onder haar hoede. 

Eigenschappen: enthousiast, vrolijk, pedagogisch sterk, organisator, en passie voor de sport

 

Ron van Leewen

ASSISTENT-TRAINER

Ik ben Ron van Leewen, geboren in Delfzijl (1968). Mijn motto: behandel anderen zoals je zelf graag behandeld wil worden. Voor mij betekent dat met respect. Laat een ieder in zijn waarde en oordeel niet te snel.

Sinds mijn 8e jaar beoefen ik Taekwondo, waarbij ik perioden van intensieve training afgewisseld heb met perioden waarin ik andere sporten heb beoefend. Mijn voorliefde blijft toch uitgaan naar Taekwondo. Een prachtige en veelzijdige sport waar inzicht, techniek en respect een belangrijke rol spelen. Wat de sport ook aantrekkelijk maakt, is dat het een individuele sport is, maar dat je zonder je club geen succes behaalt. Je moet samen als team trainen om alle individuen binnen dat team succesvol te laten zijn.

Nu mag ik als assistent-trainer meehelpen de nieuwe generatie, waaronder mijn dochter, de technieken en het spel van Taekwondo bij te brengen. Dit doe ik met heel veel plezier en ik vind het mooi om de jonge sporters te zien groeien in Taekwondo.

Het is geweldig om lid te zijn en bij te kunnen dragen aan het KTA team. One team, one dream!

Nieuw tijdelijk trainingsrooster per 19 mei 2021 (geldig tot nadere berichtgeving)

Maandag 17:00 – 18:00                            Jeugdlessen Ter Borch Eelderwolde vanaf 6 jaar...

Voorjaarstrainingen buiten

Het is deze voorjaarsvakantie prachtig weer en we mogen en kunnen daarom buiten trainen. Voorlopig...

Poomsae seminar Mexicaanse Top Atleet groot succes!

gisteravond organiseerde KTA een online seminar onder begeleiding van Jennifer Baez García een top...

KTA online taeguk tournament op zaterdag 16 januari

Wanneer: Zaterdag 16 januari van 10.00 tot 12.30 uur Online via Zoom. Voor wie?: Alle leden tussen...

Terugblik seizoen 2020

Allereerst nog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2021. Een nieuw sportief jaar staat ons te...

KTA maar liefst 4 zwarte banders rijker

Dat ook in deze gekke tijden nog succesbelevingen ontstaan hebben Samuela de Boer, Nadia Jatta,...

KTA heeft nieuwe scheidsrechters

Kta is maar liefst 6 officiële scheidsrechters rijker. Ramona, Samuela, Jayda, Kaj, Sharon en...

Herfstvakantie

Wij vieren deze week ook herfstvakantie. Hiermee komen alle lessen te vervallen. Behalve de...

Taekwondo lessen in ter Borch starten per 2 september

We zijn zeer verheugd aan te kondigen dat we met ingang van woensdag 2 september op onze nieuwe...

Examens zaterdag 27 juni worden verplaatst

Beste leden, We hebben heel lang de hoop gehad om de bandexamens dit weekend te laten doorgaan. We...

TAEKWONDO ACADEMIE

Wil je ook sporten én goede begeleiding krijgen?

Sinds 2012 is het mogelijk om lessen en trainingen te volgen op onze academie. Naast de groepslessen voor junioren en senioren worden er ook vrouwentrainingen en privélessen gegeven.

Bij onze taekwondo academie staat de individuele ontwikkeling van onze leden centraal. Het sterken van de mentale weerbaarheid en het vergroten van kennis, inzicht en vaardigheden, worden bij ons gestimuleerd.

Met het geven van niet alleen fysieke trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties. Bij ons draait Taekwondo om: Respect, Discipline, Hoffelijkheid, Concentratie, Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing, Coördinatie en Conditie.

 

Ik wil jullie bedanken voor de inspirerende lessen en voor de begeleiding. Wat ik heel bijzonder vond is dat het tijdens fysieke trainingen niet alleen om fysieke welzijn ging maar ook om zelfvertrouwenm zelfdicipline en respect voor elkaar. Nog mooier - deze vaardigheden zijn ook toepasbaar in het dagelijkse leven. Dank jullie wel!

Kamran Srush

Deelnemer Groepslessen

Onze meiden krijgen al vanaf 2015 met heel veel plezier les op de academie. Ze komen altijd erg blij en voldaan terug. Ze doen waardevolle ervaringen op in de groep en met examens. De sfeer is geweldig en we zien als ouders hoe de leerlingen worden gezien. De hollistische aanpak levert resultaat en daaruit blijkt de kwaliteit van deze top club!

Marjan Wijbenga

Moeder van twee Taekwondo meiden

Familie gevoel, eigen tempo, geen druk, dat is waarom ik al jaren bij KTA train en het gekke is dat deze instelling en uitstraling er voor zorgt dat het beste uit mensen wordt gehaald. De intrinsieke motivatie van sporters wordt hierdoor zo groot dat resultaten niet uit kunnen blijven.

Marsha Reigersberg

Docent Augustinus College