vrijdag 16 januari 2015 | Training

Trainingskamp 2014


Om een betere voorbereiding te treffen voor het komende NK 2015 zijn we na een aantal dagen op trainingskamp geweest. Op maandag 29 januari zijn we afgereisd naar Essen te Duitsland. Ieder jaar organiseren we een 2/3 daagse trainingskamp in samenwerking met een aantal clubs uit: Essen, Gladbeck, Duisburg en Paderborn. Dit jaar waren ook clubs uit Bonn (OTC-Bonn) en Frankfurt die deelnamen aan ons trainingskamp.
Vanuit Groningen zijn we met 8 sporters en 1 coach afgereisd richting Duitsland. De bedoeling van zo’n trainingskamp is om als team meer tijd met elkaar door te brengen en meer tot elkaar te groeien. Daarnaast is het een hele ervaring om in een vreemde omgeving met sporters trainen die je niet elke dag tegen komt. Sporters die een hele andere stijl van trainen en sparren hebben. Kortom veel leren en vooral een zeer plezierige tijd met elkaar door brengen. Elke trainingssessie duurde maar liefst 3 uur. Iedere coach van de verschillende clubs nam een gedeelte van de trainingskamp op zich en verzorgde de training.
Naast vele trainingsuren hebben we ook de tijd gehad om veel leuke dingen te doen en beleven. Het was een succesvol kamp met veel leerzame momenten. Voor meer indrukken neem een kijkje naar de foto’s.
We wensen alle deelnemers aan het NK 2015 veel succes en hopelijk wordt het een leerzaam toernooi met veel prijzen voor KTA.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...