zaterdag 30 november 2013 | Examen

Tweede examen KTA

Vandaag hadden we voor de 2e keer een bandexamen van onze academie. Dit keer met nog meer deelnemers. In de ochtend was het de beurt aan alle beginners. Ook dit keer hadden we voor de beste met het hoogste gemiddelde een leuke prijs weg te geven. Hoewel het vreselijk koud was in de zaal was de sfeer erg goed. Ze deden het erg goed en dat werd dan ook beloont met hoge cijfers. Tussen de eerste en tweede groep werden we verrast door Rodney en Ramona Heinkens. Zij gaven alle kinderen drinken en lekkernij  als sponsoring van hun bedrijf True Rebels.
Daarna kwam een voor ons hele aangename verassing. Yvonne Spel organiseerde samen met de andere leden en ouders  een verrassing voor ons 1-jarig bestaan. We werden verrast  met mooie cadeau’s en voor ons groot van betekenis een prachtige foto van onze leden. Zo zien we goed hoe we gegroeid zijn in 1 jaar.

De tweede groep bestond uit de iets ervarener leerlingen. Ook zij hebben het erg goed gedaan en lieten aan het einde nog mooie en spectaculaire breektesten zien.
We kunnen dan ook vol trots vermelden dat iedereen is geslaagd dit zijn de uitslagen.

Alle geslaagden:
Wit-geel: Robin Kling, Isis Raemakers, Aiden Dirskz, Isak Reigersberg, Olaf Reigersberg, Finn Wessemius, Oualid Elkmarkous, Esli de Lange, Inez Bierman
Geel: Jesse Koets, Rodney SIertsema, Chantal Huizinga, Sharon Huizinga, Donny Kooistra, Fardin Sarwari, Levinety Stuivenberg, Leonardo Ahmetovic, Romeo Ahmetovic, Eric Ahmetovic.
Geel-groen: Sanne de Haan, Marten Spel

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...