9 apr 2013 | Wedstrijden

Twente cup te Enschede veel deelnemende scholen, veel succes voor KTA!!

4girls power Twente cup 2013 182_1

Met maar liefst 10 deelnemers en de 2 coaches Habib en Jordi namen de leden van KTA deel aan de Twente Cup te Enschede. Dit jaar waren er maar liefst 260 deelnemers. We hadden jeugd, pupillen, aspiranten en junioren. In de ochtend was het de beurt aan onze jeugd en pupillen. Dit met zeer veel succes. Madison Heinkens, Sanne de Haan en Donny Kooistra behaalden verdiend een 1e plaats. Voor Eric en Jennifer Ahmetovic was het de allereerste wedstrijd. Eric werd mooi derde en liet zien dat hij het sparren goed beheerst. Jennifer greep helaas naast een podiumplek maar mocht wel een mooie medaille ophalen. Desalniettemin heeft onze jeugd het goed gedaan en is het veelbelovend voor de toekomst.

In de middag waren de aspiranten en junioren aan de beurt. Marten Spel en Leonardo Ahmetovic wisten een mooie 2e plaats te behalen. Maria van Dorland en Romeo Ahmetovic beide een mooie derde plaats en Claudia greep naast een podiumplek. De absolute uitblinker van deze middag was Marten Spel. Na 3 zware wedstrijden in een hogere gewichtsklasse wist hij door te dringen tot de finale en verloor deze maar hij mag tevreden terugkijken op een mooi toernooi.

Aan het einde van de dag zijn we als club met deze mooie prestaties en tussen 16 deelnemende scholen en verenigingen wel verdiend 4e gworden. We zijn goed op weg!!

We zien een enorme groei in de ontwikkeling van onze leden en kunnen alleen maar zeggen ga zo door. Hopelijk worden ook de andere leden hiermee gestimuleerd om gewoon een keer een wedstrijd mee te doen.

Namens KTA willen wij de ouders bedanken voor het rijden en voor hun tijd, de deelnemers, zonder hun immers geen wedstrijd en onze top coaches Habib en Jordi.

Geschreven door Alinde