Weerbaarheidstrainingen

KTA heeft een ruime ervaring in het geven van weerbaarheidstraining. Wij werken samen met verschillende scholengemeenschappen en bedrijven.

Referenties:
Praedinius Gymnasium
REBOUND Groningen
Alfa-College Groningen
Werkman College

Workshops

Workshops bestaan meestal uit 1 uur tot 1,5 uur waar in weerbaarheid, taekwondo, zelfverdediging, stoten en schoppen op kussen maar bovenal plezier bovenop staat.

ONZE TRAINERS

Onze trainers zijn ervaren trainers en rijkserkend. Klik hier voor meer informatie over de deskundigheid, achtergrond en motivatie van de KTA trainers.

KTA MENTOREN

Onze speciale mentoren helpen ons om de doelen van de leden te volgen en waar nodig bij te stellen. Onze KTA mentoren stellen zichzelf graag aan u voor

STAGIAIRES

Per woensdag 2013 zijn we door Calibris verklaard tot erkend leerbedrijf. Onze academie was aangemeld door het Alfa college sport en bewegen.

PROEFLES?

Wil je ook sporten én goede begeleiding krijgen? Kom dan bij ons langs voor een proefles.

Bij ons gaat Taekwondo om: Respect, Discipline, Hoffelijkheid, Concentratie, Zelfvertrouwen, Zelfbeheersing, Coördinatie en Conditie. Met het geven van niet alleen fysieke trainingen maar ook mentale weerbaarheid zorgen wij ervoor dat de leden binnen het dagelijkse leven goed om kunnen gaan met ongewenste situaties.