maandag 10 december 2018 | Nieuws

Workshop prestatiefactoren binnen taekwondo sport groot succes

IMG_9041

Afgelopen zondag gaven we voor het eerst een workshop. Deze keer ging het over prestatiefactoren binnen taekwondo sport.  De workshop was een groot succes met veel belangstellenden. We hebben het fysieke en mentale component van de training onder de loep genomen. Het was een 2 uur durende workshop wat eigenlijk te kort was want het was interessant genoeg om over door te vertellen. Dit was een workshop verplicht voor alle wedstrijdleden maar stond ook open voor alle andere leden. De reacties waren erg leuk en motiveert ons voor de volgende sessie. De volgende workshop zou gaan over de rol van ouders in het begeleiden van sportende kinderen. We gaan de zinsvraag van DOE IK HET GOED? behandelen. De datum wordt in het nieuwe seizoen bekend gemaakt.  Later is er ook  nog een workshop over de sportvoeding. Om het rendabel te maken zullen we hiervoor een kleine vergoeding vragen.

Speciale dank aan Ramona en Jolanda voor de overheerlijke traktatie en natuurlijk speciale dank aan Habib Kazemi voor zijn presentatie en het mooie soms ook zeer persoonlijke en aangrijpende verhaal. We kijken allemaal uit naar de volgende workshop.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...