dinsdag 9 juli 2024 | Academie, Nieuws, Training, Wedstrijden

Zomerstop krachttraining voor de wedstrijdgroep

Einde van een seizoen vol fitness en krachttraining voor onze wedstrijdtroep. Op donderdag 27 juni werd de allerlaatste trainingssessie georganiseerd, maar dit keer niet de gebruikelijke fitness en krachttraining, maar een mooie volleybalwedstrijd met als afsluiting heerlijk samen pizza eten.


De groep heeft het afgelopen jaar wederom met veel passie en discipline hun krachttrainingsprogramma gevolgd en dat was zeker te zien tijdens hun wedstrijden. De snelheid, de kracht en de flexibiliteit waren goed te zien. Hiermee wil ik de groep bedanken voor alle inzet van het afgelopen jaar, en trainer Jesse Schreuder voor zijn kennis en gave manier van trainen. Jesse, de ploeg heeft veel bereikt, mede dankzij jouw inzet en goed programma.
Tot slot gaat mijn dank ook uit naar de Hanzehogeschool Sport Studies die ons team in de gelegenheid stelt om hun programma te voltooien. Bedankt voor deze unieke samenwerking.

Een succesvol KTA bandexamen

Een succesvol KTA bandexamen

Op zaterdag 29 juni vond in de KTA Dojang het halfjaarlijkse bandexamen plaats. Jonge kinderen, tieners en volwassenen toonden hun vaardigheden en...